Blog - Rent a car Bel Rent

Pročitajte zanimljive članke o rent a car vozilima kao i korisne savete koje vam pružamo kako bi vaša vožnja u Beogradu i Srbiji bila bezbednija i udobnija. Iznajmljivanje vozila može biti težak zadatak ali vam mi u našim blogovima olakšavamo izbor rent a car vozila.

Rent a car Beograd - Bel Rent

Otkup automobila Srbija

Ko smo mi? Otkup automobila Srbija, DeltaTop – mi postojimo i poslujemo više od 20 godina. Bavimo se otkupom polovnih, havarisanih, starih automobila, teretnjaka i vozila svih tipova i vrsta.

Rent a car Beograd - Bel Rent

Fahrschule Zürich

Fahrschule Drive-In Zürich Oerlikon Seebach, Verkehrskunde VKU und Nothelferkurs.

Rent a car Beograd - Bel Rent

Pozicioniranje web sajta i SEO

Pozicioniranje web sajta na Google-u i SEO za rent a car agencije. Želite da web sajt vaše rent a car agencije bude na prvoj stranici organske pretrage na Google.rs, ali ne znate kako?

Rent a car Beograd - Bel Rent

Nekoliko stvari koje bi trebalo da znate pre rentiranja vozila

Kažu da su putovanja nešto što na najbolji način oplemenjuje nas kao ljude. Pored toga što širimo naše horizonte, upoznajemo nove predele, ali i kulturu tog određenog mesta.

Rent a car Beograd - Bel Rent

Rent a car ili taksi - za šta se odlučiti?

Poslovno putovanje pored mnogobrojnih prednosti ponekad može da donese i nepotrebnu glavobolju, koja često nije povezana sa samom prirodom posla, već sa nekim trivijalnim stvarima kao što je prevoz od aerodroma do hotela, od hotela do mesta sastanka i obr

Rent a car Beograd - Bel Rent

Rent a car na aerodromu Beograd

Putovanje avionom više nije samo stvar luksuza. Zahvaljujući low cost letovima i ubrzanom razvoju avio saobraćaja, sve je više građana koji sebi mogu priuštiti putovanje ovim prevoznim sredstvom. Verovali ili ne

Rent a car Beograd - Bel Rent

Šlep služba Srbija

Šlep služba Srbija predstavlja mrežu servisnih centara za šlepovanje vozila na celoj teritoriji Srbije. Svi članovi našeg udruženja su profesionalci koji se više od 10 godina uspešno bave šlepovanjem svih vrsta i tipova vozila.

Rent a car Beograd - Bel Rent

Nekoliko ključnih prednosti rent a cara

Koliko ste samo puta otišli na neko putovanje i upali u neku gradsku gužvu? Ili ste čekali taksi, da bi vam on na kraju naplatio duplo više?

Rent a car Beograd - Bel Rent

Rent a car Novi Sad, Niš i Kraljevo

Rent a car Novi Sad, Niš ili Kraljevo - tražili ste ove ključne reči u Google-u jer želite da rentirate pouzdan automobil u Kraljevu, nišu ili Novom Sadu?

Rent a car Beograd - Bel Rent

VKU in Zürich

Was ist ein Verkehrskundekurs (VKU Kurs)?  Der Verkehrskundekurs (VKU) in Zürichist eine theoretische Vorbereitung für das Führen eines Motorfahrzeuges und unterstützt die Ausbildung im praktischen Fahrunterricht.