Rent a car Novi Beograd  | Iznajmljivanje automobila Beograd

Rent a car Novi Beograd

Rent a car Novi Beograd u Beogradu - zanima vas usluga iznamljivanja automobila u ovom delu grada? BelRent nudi mogućnost preuzimanja vozila na Novom Beogradu ili na aerodromu Nikola Tesla.

Iako je sedište naše firme u Novom Beogradu, za duže najmove nudimo uslugu preuzimanja vozila u Novom Beogradu. 

Molimo vas da najmanje dva dana unapred pošaljete datum i vreme preuzimanja vozila, kako bismo mogli da rezervišemo vaše rent a car vozilo i da ga pripremimo. 

Cene iznajmljvanja automobila

Cene iznajmljivanja vozila kreću se od 15 evra po danu, a zavise od klase i tipa vozila, sezone, dužine najma i aktuelnih popusta i akcija koje nudimo.

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila se odvija brzo i efikasno. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

Naša rent a car flota

Bel Rent rent a car na Novom Beogradu nudi veliki izbor novih rent a car vozila različitih klasa i tipova. Starost, tehnička ispravnost i kvalitet naših vozila čine nas pouzdanim partnerom na duže staze.

Korisnici naših usluga su uvek zadovoljni vozilima koje imamo, ali i ostalim uslugama koje nudimo (transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina).

Kako da nas kontaktirate?

Ako vas zanimaju rent a car usluge u opštini Novi Beograd, rezervaciju vozila možete obaviti putem sajta ili pozivanjem broja +381 63 363 860.

Kontaktirajte nas

Beograd rent a car

Radno vreme

Ponedeljak - Nedelja
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Telefon

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Viber

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

WhatsApp

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860