Rent a car Beograd | O nama

Bel rent a car Beograd | O nama

Bel rent a car Beograd je renomirana rent a car agencija koja više od 15 godina uspešno posluje u Beogradu i Srbiji. Naša kancelarija se nalazi u hotelu Crowne Plaza u Beogradu i na aerodromu Nikola Tesla. 

Poznati smo po novim, bezbednim i tehnički ispravnim vozilima, kao i po cenama rentiranja rent a car vozila koje su izuzetno povoljne.

Za iznajmljivanje automobila na duži period, Bel rent a car Beograd nudi posebne cene i pogodnosti.

Naša rent a car flota

Našu rent a car flotu čine različiti tipovi, brendovi i modeli novih vozila. Kod nas možete da rezervišete ekonomsku klasu vozila, veća putnička vozila, SUV i luksuzna vozila.

Starost, tehnička ispravnost i kvalitet naših vozila čine nas pouzdanim partnerom na duže staze. Korisnici naših usluga su uvek zadovoljni vozilima koje rentiramo, ali i ostalim uslugama koje nudimo (transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, luksuznih vozila i limuzina).

Preuzimanje vozila

Iako je sedište naše firme u Novom Beogradu, za duže najmove nudimo uslugu preuzimanja rent a car vozila u bilo kojem delu Beograda. 

Molimo vas da najmanje dva dana unapred pošaljete datum i vreme preuzimanja vozila, kako bismo mogli da rezervišemo vaše rent a car vozilo i da ga pripremimo. 

Cene iznajmljvanja automobila

Cene iznajmljivanja vozila kreću se od 15 evra po danu, a zavise od klase i tipa vozila, sezone, dužine najma i aktuelnih popusta i akcija koje nudimo.

Plaćanje za rent a car usluge

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila se odvija brzo i efikasno. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

Kako da nas kontaktirate?

Ako vas zanimaju rent a car usluge u centru Beograda, rezervaciju vozila možete u agenciji Bel rent a car Beograd obaviti putem linka REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 63 363 860.

Kontaktirajte nas

Beograd rent a car

Radno vreme

Ponedeljak - Nedelja
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Telefon

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Viber

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

WhatsApp

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860