Rent a car na aerodromu Beograd

Rent a car na aerodromu Beograd

Putovanje avionom više nije samo stvar luksuza. Zahvaljujući low cost letovima i ubrzanom razvoju avio saobraćaja, sve je veći broj gostiju iz inostranstva i građana Srbije koji dolaze ili odlaze iz Srbije avionom.

Verovali ili ne, avion je najbezbednije prevozno putničko sredstvo, što je samo još jedan od razloga što broj putnika avio saobraćaja raste iz godinu u godinu. Aerodromi su uglavnom izgrađeni van grada. Razlozi su to su praktične prirode. Upravo zbog te udaljenosti javlja se jedan manji problem a to je kako stići do grada.

Opcija je nekoliko. Putnici mogu koristiti gradski prevoz, kontaktirati neku lokalnu taksi stanicu ili pozvati rent a car agenciju. Ovo poslednje postaje sve popularnije, jer pruža mnoge pogodnosti u odnosu na gradski prevoz i taksi vozila.  

Korisnici naših rent a car usluga su uglavnom ljudi iz sveta biznisa, ali postoje i izuzeci. Sve je više i mladih turista koji se odlučuju iznajmljivanje vozila u našoj rent a car agenciji.

Gradski prevoz u Beogradu

Nažalost, gradski prevoz u Beogradu nije savršen, hteli mi to da priznamo ili ne. Gradska vozila konstantno kasne i ne voze po planiramo rasporedu. Nedovoljan je broj autobusa u gradu, a zbog velikih ruta koju prelaze, vikendom se njihov broj smanjuje. Ukoliko propustite jedan, možete zakasniti na mesto sastanka dok sačekate drugi. Dobra strana jeste što je cena prevoza povoljna. Beograd ima nekoliko gradskih autobuskih linija koje idu do aerodroma. Pored autobuskih linija postoji još jedan mini autobus koji ide skraćenom putanjom, ali je skuplji i ne može da primi veliki broj putnika. 

Taksi prevoz od i do aerodroma Nikola Tesla

Kada je reč o taksi stanicama, Beograd ima veliki broj registrovanih stanica koje nude taksi usluge i prevoz do i od aerodroma Nikola Tesla. U odnosu na gradski prevoz, taksi je brži, udobniji, ali skuplji, dešava se da čekate na nekoliko vozilo skoro isto ka da čekate i javni prevoz. Vrlo često se dešava na gosti naiđu na reregistrovanog taksi prevoznika kojeg u Srbiji popularno nazivaju "divljak". Kod ovakvih taksti rpevoznika usluge prevoza od i do aerodroma su 2 ili 3 puta više nego kod taksi prevoznika koji rade za registrovano taksi udruženje.

Rent a car Beograd – najbolje rešenje za prevoz u Beogradu

Rent a car je pogodan za kraća putovanja. Ne morate da čekate kartu za gradski prevoz, ne morate da jurite slobadan taksi i možda ono najvažnije, vozite se sami, kada hoćete i gde hoćete. Ne zavisite od ostalih, vi kreirate svoj plan putovanja. 

Zato sledeći put kada posetite neki već grad, bez obzira da li je to Beograd ili neki drugi grad, razmislite o rent a car uslugama. Boravak će biti prijatniji i ugodniji, a to je i najvažnije, zar ne?

Kad sumiramo sve opcije dolazimo do najboljeg rešenja za goste koji žele da se bez stresa kreću po Beogradu, a to je iznajmljivanje vozila u rent a car agenciji. Udobnost, komfor koji je potreban, cena usluga i brzina kretanja po Beogradu su ključni faktori zbog kojih je rentiranje vozila u rent a car agenciji najbolji izbor za svakog posetioca i gosta u Beogradu. Pitanje koje se samo nameće jeste kako funkcioniše iznajmljivanje automobila u rent a car na aerodromu u Beogradu? Evo odgovora na ovo pitanje.

Ko sve može da iznajmi automobil?

U našoj agenciji sve punoletne osobe sa važećom vozačkom dozvolom mogu da iznajme naše automobile i vozila. Rezervacija automobila se vrši preko sajta ili preko Vibera i WhatsApp-a u samo nekoliko koraka. Spremite sliku vozačke dozvole i lične karte, kao i datume preuzimanja i vraćanja vozila. 

Rezervacije na sajtu 

Na sajtu agencije možete pogledati dostupne modele rent a car automobila i drugih vozila. Na osnovu sopstvenih potreba vi birate koji automobil želite da iznajmite. Vozilo možemo da isporučimo na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kada sletite ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u gradu. Vozilo se može rezervisati i telefonskim pozivom. Prilikom rezervacije uplaćuje se depozit kao neka vrsta garancije. 

Koje su cene iznajmljivanja automobila u BelRentu?

Cene iznajmljivanja vozila kreću se od 15 evra po danu, a zavise od klase i tipa vozila, sezone, dužine najma i aktuelnih popusta i akcija koje nudimo.

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila se odvija brzo i efikasno. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

Kakva vozila nudimo?

Bel Rent rent a car Beograd centar nudi veliki izbor novih rent a car vozila različitih klasa i tipova. Starost, tehnička ispravnost i kvalitet naših vozila čine nas pouzdanim partnerom na duže staze.

Korisnici naših usluga su uvek zadovoljni vozilima koje imamo, ali i ostalim uslugama koje nudimo (transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina).

Ko smo mi?

Bel rent a car Beograd je renomirana rent a car agencija koja više od 15 godina uspešno posluje u Beogradu i Srbiji. Naša kancelarija se nalazi u hotelu Crowne Plaza u Beogradu i na aerodromu Nikola Tesla. 

Poznati smo po novim, bezbednim i tehnički ispravnim vozilima, kao i po cenama rentiranja rent a car vozila koje su izuzetno povoljne.

Za iznajmljivanje automobila na duži period, Bel rent a car Beograd nudi posebne cene i pogodnosti.

Kako da nas kontaktirate?

Ako vas zanimaju rent a car usluge u centru Beograda, rezervaciju vozila možete obaviti putem sajta i linka REZERVACIJE ili pozivanjem broja +381 63 363 860.

 

Kontaktirajte nas

Beograd rent a car

Radno vreme

Ponedeljak - Nedelja
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Telefon

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Viber

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

WhatsApp

Rezervacije
00-24h
+381 63 363 860