Каско осигурање Београд

Каско осигурање Београд

Потребно вам је каско осигурање, каско осигурање возила, аутокаско, каско осигурање пловила, каско осигурање куће - стана, путно осигурање, здравствено осигурање ili добровољно пензијско осигуранје? На правом сте месту, ми смо каско осигурање Београд

Ми смо агенција за осигурање са двадесетогодишњим искуством у уговарању, продаји полиса и помоћи приликом наплате осигурања у случају несреће. Наш тим је спреман да одговори на свако ваше питање које се тиче типичних врста осигурања као што су:

Поред свега наведеног можете нам се обратити са вашим специфичним захтевом у вези са каско осигурањем или обичним осигурањем које није у стандардној понуди па вам у, том случају, наши сарадници могу припремити посебну понуду кројену према вашим захтевима и потребама.

Шта је каско осигурање (аутокаско)?

Најчешће се појам каско осигурања везује за осигурање аутомобила иако је то погрешно јер као што смо видели аутокаско није једини вид каско осигурања али је најчешћи па се стога на сам помен појма каско осигурање најчешће мисли на то.

Самим уговором о каско осигурању осигуравач се обавезује да ће надокнадити материјалне штете настале на осигураном возилу те другим осигураним предметима у возилу и на возилу ако те штете настану због остварења осигураног ризика, а  осигураник се обвезује за то платити премију осигурања. Наравно ово се све односи и на станове, куће као и било која друга превозна средства као што су чамци, бродови, камиони, аутобуси па чак и авиони.

Посебне погодности нудимо фирмама које желе да осигурају своје пословне просторије, магацине, производне хале јер се  у њима и најчешће догађају несреће. Наравно, можете осигурати и робу у магацинима од сваке врсте незгоде као што су поплава, пожар или слично.

Наш стручни тим је ту да вам помогне приликом наплате штете у случају осигураног догађаја јер су наши дугогодишњи партнерски односи са свим већим осигуравајућим кућама у Србији гаранција квалитета нашег рада.

Како да нас контактирате?

За више информација о каско осигурању и осигурању уопште посетите наш веб сајт https://kaskoosiguranjebeograd.rs или нас контактирајте преко КОНТАКТ стране позивом броја или слањем емаил упита.

Добродошли у Каско осигурање Београд

Contact us

Beograd rent a car

Working hours

Monday - Sunday
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Phone

Reservations
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Viber

Reservations
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

WhatsApp

Reservations
00-24h
+381 63 363 860