Изнајмљивање ауто дизалица

Изнајмљивање ауто дизалица

Изнајмљивање ауто дизалице, ауто дизалица, ауто кранмобилна корпа, мобилна платформа, специјални превоз, вангабаритни транспорт - тражили сте ове кључне речи на Google.rs органској претрази?
На правом сте месту.

Ко смо ми?
Ми смо фирма са 20 година искуства у пословима изнајмљивања ауто дизалица, услужног подизања терета, издавања мобилних кранова, мобилних платформи и корпи за рад на висини. Такође се бавимо и специјалним превозом и вангабаритним транспортима за које је потребна пратња и специјалне руте и дозволе.

Ауто дизалица
Да ли вам је потребна ауто дизалица или мобилни кран? Потрено је да подигнете неки терет одређене тежине и димензија на одређену висину? Нисте сигурни шта Вам је тачно потребно, колика дизалица, до које носивости? Не брините, потребно је само да нас контактирате, доставите потребне информације нашем стручном особљу које ће пронаћи најбоље могуће решење за ваше потребе.

Вангабаритни превоз
Потребан вам је превоз предмета нестандардних димензија, тежине, уопште габарита који се не могу транспортовати класичним превозним средствима због ширине или своје висине? Имамо вишегодишње искуство у специјалним вангабаритним транспортима. Имамо вучне платформе за разне потребе. Познате су нам руте којима је могуће превозити предмете ван габарита а такође прибављамо дозволе од надлежних органа.

У сваком случају, било шта од горе наведеног да Вам је потребно, ваше је само да направите спецификацију потреба а све остало препустите нама.

Како да нас контактирате?
Уколико сте заинтересовани за  изнајмљивање ауто дизалица, најам мобилног крана, вангабаритни превоз или нешто слично, за више информација посетите наш веб сајт www.iznajmljivanjeautodizalica.com и тамо нам пошаљите свој захтев или нас контактирајте телефоном

Contact us

Beograd rent a car

Working hours

Monday - Sunday
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Phone

Reservations
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

Viber

Reservations
00-24h
+381 63 363 860
Beograd rent a car

WhatsApp

Reservations
00-24h
+381 63 363 860