>

O nama - Rent a car Beograd BelRent

Rent a car Belgrade About us

BelRent Rent-A-Car ja najveća domaća kompanija koja se uspešno bavi iznajmljivanjem automobila već više od 10 godina.

Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, ukoliko Vam je potreban automobil za vreme odmora, vikenda ili odlaska na ekskluzivnu lokaciju, BelRent rent a car Belgrade je tu da izađe u susret svim Vašim zahtevima.

Potrebno je samo da se odlučite za odgovarajući model i rezervišete ga putem telefona ili sigurnom i jednostavnom online rezervacijom.

Pored naših ponuda koje se odnose na standardne vidove najma vozila, za pravna lica predviđamo i posebne pogodnosti za višemesečne i trajne zakupe vozila.

Idući u korak sa Evropskim standardima u pogledu poslovanja rent a car agencija, nastojimo da zadovoljimo visoke zahteve savremenog trzišta. BelRent posluje po ISO standardima 9001:2008.godine i ISO 27001.

O kvalitetu koji pružamo najbolje svedoče imena naših klijenata i korisnika:

ECPD (European Center for Peace and Development), IPA Energy Consulting, OSCE, Atlanski savet Srbije i Crne Gore, Turistička organizacija Beograda, Alltech Fermin kao i mnogi drugi.

Kao posebnu uslugu nudimo mogućnost iznajmljivanja luksuznih vozila sa vozačem, usluge transfera sa i do aerodroma, autobuskih i železničkih stanica, kao i transfera do svih destinacija širom republike, kako bi Vama i Vašim partnerima obezbedili iznad svega siguran, pouzdan i udoban prevoz.

Nasa poslovnica se nalazi u hotelu Crowne Plaza na Novom Beogradu, Ulica Vladimira Popovica 10. Vršimo dostavu vozila na željenu adresu kao i na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Rent a car Belgrade About us
Rent a car Belgrade About us

BelRent Rent-A-Car vam preporučuje da zbog velike tražnje blagovremeno izvršite rezervaciju kako biste odmah prilikom sletanja na Aerodrom Beograd mogli da iznajmite automobil.

Dovoljno je da se javite na neki od naših telefona i neko od ljubaznog osoblja BelRent renta a car preduzeća ce Vam dovesti auto tamo gde Vi to zahtevate.

Sve veca tražnja za rent a car uslugama jasno govori da iznajmljivanje automobila više nije luksuz vec korisno rešenje.

Iznajmljivanje automobila u BelRent rent a car biće sigurno i Vama pravo zadovoljstvo.